rekrutacja-lezka

Dołącz do nas!

Ślimak to rodzinna firma, zrodzona z pasji do jakości. Od lat budujemy smaki i zapachy tak, aby zadbać nie tylko o przyjemność z jedzenia, ale i o zdrowie naszych Klientów. Używamy najlepszych produktów, jakie udaje nam się znaleźć na rynku, dlatego cieszymy się, że tak wielu Klientów nas docenia i jest z nami od lat.

Nie udałoby się nam zbudowanie wiodącej pozycji na rynku, gdyby nie ludzie. To właśnie nasz zespół – każda z tworzących go osób – sprawia swoją pracą, że sukces jest możliwy. Zachęcamy również Ciebie, abyś dołączył do naszego zespołu. Cały czas się rozwijamy i szukamy rąk do pracy!

 Szukamy osób na następujące stanowiska:

– kucharz

– pomoc kuchenna

– magazynier

 Główne zadania naszych pracowników to:

Przygotowywanie dań według przyjętych i wypracowanych standardów pracy firmy.

Nasze zróżnicowane menu pozwala na poznanie wielu ciekawych przepisów i sposobów przygotowywania dań.

 Wymagania:

– mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w pracy na kuchni
– aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych

– przestrzeganie wypracowanych standardów i zasad pracy

– dobra organizacja pracy

– dyspozycyjność 5 dni w tygodniu: od niedzieli do czwartku

– dbanie o porządek na stanowisku pracy

– zaangażowanie i chęć do pracy

Oferujemy:

– umowę o pracę

– wynagrodzenie uzależnione od umiejętności i zaangażowania

– wypłaty w systemie tygodniówek

– możliwość awansu

– możliwość pracy na zmianie dziennej lub nocnej

Wyślij nam swoje CV, albo wypełnij formularz rekrutacyjny dostępny na stronie. Poinformujemy Cię, na jakie stanowiska aktualnie prowadzimy rekrutację.

Informujemy iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Do CV wysyłanych na adres mailowy: praca@slimak.com.pl, prosimy dołączyć poniższą klauzulę o przetwarzaniu danych osobowych:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).”